Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

18 Sep

BIHAĆ: EKOBIS 2019 – Natura dobila nagradu za najbolje uređen unutrašnji prostor

U Bihaću je od 12-15.09.2019. godine održan 17. po redu Međunarodni sajam ekologije EKOBIS 2019. Najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u ovom dijelu regije je i ove godine privukla veliki broj izlagača i posjetioca.


U proteklih 16 godina na ovom sajmu se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja a sam sajam je posjetilo preko 200.000 posjetilaca. Kompanija Brams d.o.o. Sarajevo koja je članica Adriatic Group iz Beča prvi put se predstavila na ovoj značajnoj manifestaciji svojim brendom Natura. Estetika i sadržaj štanda na kojem je Natura prikazala dio svog asortimana privukao je veliki broj posjetioca koji su se mogli iz prve ruke uvjeriti u kvalitetu proizvoda, ali i dobiti više informacija o Naturi, te svim drugim kompanijama i brendovima koje se nalaze unutar Adriatic Group.

Organizatora sajma Privredna komora Unsko Sanskog kantona dodjelila je specijalno priznanje brendu Natura za najbolje uređen unutrašnji prostor po izboru posjetitelja.Sa naše zemlje, na naše stolove  - Više o brendu Natura
Od 2013. godine, kada je osnovan bh. brend Natura, u našim fabrikama Natura Food Bijeljina i Voćar Promet Zvornik napunili smo bezbroj teglica svih veličina ukusnim salatama. Pripremili smo ih brižljivo, od svježe ubranog povrća, po tradicionalnoj recepturi, onako kako su ih decenijama unatrag pravile naše majke i njihove majke. Zahvaljujući Naturi, put od bh. polja do vašeg stola prelaze brojne vrste povrća, transformirajući se u naš kiseli program: kisele krastavce/kornišone, kisele paprike, kisele salate i ajvare.
TAJNI SASTOJCI - Na listi sastojaka naših proizvoda nećete pročitati riječi “PRIRODA” i “LJUBAV”, ali ćete ih osjetiti u svakom zalogaju.
NAŠ PONOS - Ponosimo se našom zemljom i njenim plodovima, a čak 80% NAŠE PROIZVODNJE završi na stolovima kupaca širom zapadne Evrope.

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 176