Novi Radio Bihac

wmp  winamp  quick  realp

Nalazite se:Sport»ŠOK! MIRKA JE BILA VJERENA ZA PREBOGATOG ARAPSKOG SULTANA: Prije Federera imala BURNU PROŠLOST (FOTO)
16 Jul

ŠOK! MIRKA JE BILA VJERENA ZA PREBOGATOG ARAPSKOG SULTANA: Prije Federera imala BURNU PROŠLOST (FOTO)

Švajcarac Rodžer Federer (37) je poražen u finalu Vimbldona od Srbina Novaka Đokovića poslije maratonskog meča, a podršku sa tribina pružila mu je supruga Mirka Federer (41) koja je danas jedna od najuticajnijih javnih ličnosti u Švajcarskoj.


Slavnog tenisera Mirka je upoznala na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine, a nedugo zatim su uplovili u ljubavnu vezu. Međutim, Mirka je dugo krila veliku tajnu od tenisera.Ovaj ljubavni par, Federera i Mirku, prati zanimljiva ljubavna priča i detalji koje su krili od svih, piše ‘Story.rs’.

Naime, u trenutku kada je upoznala Rodžera bila je vjerena za bogatog arapskog sultana što je teniser tek kasnije saznao.

Ona je vjeridbu sa bogatim sultanom raskinula kada je shvatila da se zaljubila u Federera.

2009. godine Mirka i Rodžer su izgovorili sudbonosno “da”, a njihova ljubav krunisana je sa četvoro djece, dejvojčicama Milom i Šarlen i sinovima Leom i Lenijem.

Mirka je Rodžerov najvjerniji fan koji ga prati i bodri na svakom koraku, a teniser je prošle godine novinarima otkrio kako mu je bitno da je njegova supruga uvijek zadovoljna i da će igrati tenis dok njoj to ne bude smetalo.

“Kada Mirki dosadi da putuje, tad ću prestati”, rekao je tada.

Miroslava Vavrinec je rođena u Slovačkoj 1978. godine, a kada je imala dvije godine njeni roditelji su emigrirali u Švajcarsku. Kao tinejdžerka upoznala je Martinu Navratilovu koja ju je podstakla da počne da trenira tenis. Do 2002. godine je bila profesinalna teniserka. Okončala je karijeru zbog povrede stopala.

biscani.net

Newsletter

Socijalne mreže

Trenutno aktivnih Gostiju: 181